Direktlänk till inlägg 7 mars 2017

Finansiella trender under 2017 för individer

Av Anne Hansen - 7 mars 2017 15:30

Ett helt nytt år ligger framför er. Gång på gång har du möjlighet att betala av dina skulder, förbättra din placeringsportfölj och bidra med en större andel av din lön mot din återlösningskonton.

Som du ställer in färska personliga finansiella mål, se till att du har analyserat din nuvarande finansiella hälsa och vilka misstag du har åtagit oss, vad allt du gjorde var rätt och hur du kan göra bättre.

 

Innan dess måste du notera några av de mest störande privatekonomi trenderna 2017 baserat på vilka du kan förbättra ditt finansiella liv framåt. Här är de:

1. Bättre alternativ för student lån

Idag får federala regeringen och privata långivare utfärda federala studielån. Hans förslag är för fräsch, direkt federala studielån för såväl inkommande som nuvarande studenter. Du kan refinansiera ditt studielån, eftersom detta förslag inte kommer att påverka dig. Du kan hitta fler lån på Fair-laan.se.

Det kan finnas några omedelbara förbättringar i den nuvarande utlåning scenariot med återupplivandet av de privata långivarna. Dessa långivare kan ge bättre kundservice, förenklade lån samtalsoriginering processen och ett brett utbud av tech-vänliga alternativ till låntagarna. Dessutom kan du vara en av turen låntagarna att njuta av Federal Reserves student lån förlåtelse förslag och har bättre finansiella liv framåt.

2. Eskalerade räntor

Senast i decembet så har sin referensräntan med 0,25%. Fed förutsade också att det kan finnas 3 andra räntehöjningar under 2017. Som en sparare, kunde du se din avkastning öka från ditt sparande konton. Vandrade räntor skulle däremot, dåligt påverka din rörlig ränta lån, bolån, kreditkort och billån.

Så, om du har rörlig ränta lån, då kan du överväga att ha det omvandlas till en fast ränta en. Ta till exempel, om du har rörlig ränta studielån, sedan kan du refinansiera det av en privat långivare och få det omvandlas till ett lån med fast ränta.

3. Mer prisvärda resor

Under 2015 ökade den amerikanska dollarn starkare än både Euro och brittiska pund. Förutom andra skäl försvagades euron ytterligare till en 20-månaders lägsta mot dollarn, till följd av italienska premiärminister Matteo Renzi. Dessutom skickade den Brexit-omröstningen i juni 2015 det brittiska pundet kraschar till en aldrig tidigare skådad 30-årslägsta mot dollarn. Under den senaste tiden, var det brittiska pundet handel på omkring $1.23 medan euron var på omkring $1.05.

Under tiden, om du planerar en Europeiska semester, är detta en av de mest ekonomiskt givande möjligheterna att göra detta. Om dollarn fortsätter att växa starkare än euron, skulle sedan reser till Europa bli billigare framöver.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anne Hansen - 18 oktober 2017 13:15


Vi har alla drömt om att ha miljoner på sparkontot, åka på jordenruntresor och kunna gå i pension rekordtidigt. Tyvärr växer inte pengar på träd utan det handlar snarare om att så hårt arbete och skörda framgång. Bland de populärare sätten att skaf...

Av Anne Hansen - 15 juli 2017 13:55


Du har säkert läst hur många blogginlägg som helst angående hur du bäst tjänar pengar. Ofta handlar tipsen om dåligt dold marknadsföring för något obskyrt företag och kommer inte med särskilt nya eller spännande insikter. Den här artikeln har valt ...

Av Anne Hansen - 14 juni 2017 08:45


Nu är sommaren här med sol och semester! Fåglarna kvittrar, blommorna doftar och livet leker. Nu när arbetet enbart ligger som en hägring vid horisonten finns det äntligen tid för allt det där andra som man har skjutit upp under årets gång. Det finns...

Av Anne Hansen - 22 maj 2017 08:20


Internet har medfört ett uppsving för företag och affärer. De kan nu koncentrera sig på sin produkter och tjänster utan att behöva ägna massa onödig energi och kraft på att hålla i fysiska affärer med allt vad det innebär.   I stället för att be...

Av Anne Hansen - 12 maj 2017 12:15


Arbetsmarknaden i Sverige befinner sig i snabb förändring och allt fler arbetar utanför ramarna av en traditionell heltidsanställning. Oavsett om man arbetar via ett konsultföretag eller driver en egen firma är det inte ovanligt att man har stora svä...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards