Direktlänk till inlägg 15 juli 2017

3 innovativa tips för att tjäna pengar

Av Anne Hansen - 15 juli 2017 13:55

Du har säkert läst hur många blogginlägg som helst angående hur du bäst tjänar pengar. Ofta handlar tipsen om dåligt dold marknadsföring för något obskyrt företag och kommer inte med särskilt nya eller spännande insikter.

Den här artikeln har valt att titta på innovativa sätt att tjäna mer pengar på. Kanske får du en aha-upplevelse när du läser några av tipsen, vilket förhoppningsvis leder till att du kan uppnå din dröm om ett rikare liv. Oavsett så önskar vi dig lycka till med ditt företagande.

 

1. Träna upp ditt mönstertänkande

Nuförtiden finns det ett oändligt antal appar för alla tänkbara ändamål. Ett av de bästa alternativen om du vill bli mer snabbtänkt och lättare kunna fatta strategiska beslut när du till exempel handlar med valutor, är appar som är speciellt framtagna för att träna hjärnan.

Att öva upp reaktionsförmåga, mönstertänkande och tålamod dagligen leder till enorma resultat på bara några veckor. En smartare hjärna underlättar sedan i princip alla tekniker för att tjäna pengar, eftersom dessa nästan alltid är baserad på logik i någon form.

2. Bättre nattsömn gör dig skarpare

Det kanske inte är någonting du egentligen tänker på, men din hjärna påverkas rejält negativt om du inte får den sömn du behöver. Kronisk eller återkommande sömnbrist eller fragmenterad sömn gör att du blir mer trögtänkt. Beslut blir svårare att fatta, det blir krångligt att se mönster och du kan få problem med att särskilja blufföretag från riktiga möjligheter.

Det är därför mycket viktigt att du får den sömn du behöver för att kunna navigera rätt i pengadjungeln. Ett lite lyxigare hjälpmedel är en kontinentalsäng som är mycket bekvämare än en vanlig säng, men det kan göra underverk bara att byta ut dina gamla madrasser mot tryckavlastande varianter av memoryskum eller madrasser anpassade efter din kroppsvikt och sovmönster.

3. Utnyttja din kreativitet

Ibland känns inte någon av de gamla teknikerna för att tjäna pengar rätt för dig. Kanske tycker du inte att det är särskilt kul med affiliate marketing eller så blir du bara trött av att köpa och sälja annonsplatser och aktier. Då kan du skapa din egen inkomstkälla – och det är enklare än du tror.

Alla är nämligen bra på någonting och om du är någorlunda kreativ är det faktiskt lätt att komma igång. Eftersom vi lever i ett konsumtionssamhälle där vi gärna lägger pengar på de mest onödiga saker kan du utnyttja detta. Kanske är du bra på att teckna – skapa då unika t-shirtdesigner som du säljer billigt online. Eller så är du bra på att skriva – då kan du istället sälja artiklar till bloggar, privatpersoner och företag.

Tänk igenom vilka styrkor och förmågor du har och förvandla dem till ett sätt att tjäna pengar på. Vi lovar dig att det finns en marknad för allt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anne Hansen - 18 oktober 2017 13:15


Vi har alla drömt om att ha miljoner på sparkontot, åka på jordenruntresor och kunna gå i pension rekordtidigt. Tyvärr växer inte pengar på träd utan det handlar snarare om att så hårt arbete och skörda framgång. Bland de populärare sätten att skaf...

Av Anne Hansen - 14 juni 2017 08:45


Nu är sommaren här med sol och semester! Fåglarna kvittrar, blommorna doftar och livet leker. Nu när arbetet enbart ligger som en hägring vid horisonten finns det äntligen tid för allt det där andra som man har skjutit upp under årets gång. Det finns...

Av Anne Hansen - 22 maj 2017 08:20


Internet har medfört ett uppsving för företag och affärer. De kan nu koncentrera sig på sin produkter och tjänster utan att behöva ägna massa onödig energi och kraft på att hålla i fysiska affärer med allt vad det innebär.   I stället för att be...

Av Anne Hansen - 12 maj 2017 12:15


Arbetsmarknaden i Sverige befinner sig i snabb förändring och allt fler arbetar utanför ramarna av en traditionell heltidsanställning. Oavsett om man arbetar via ett konsultföretag eller driver en egen firma är det inte ovanligt att man har stora svä...

Av Anne Hansen - 7 mars 2017 15:30


Ett helt nytt år ligger framför er. Gång på gång har du möjlighet att betala av dina skulder, förbättra din placeringsportfölj och bidra med en större andel av din lön mot din återlösningskonton. Som du ställer in färska personliga finansiella mål,...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards